حجاب سنگری است محکم که زن را از نگاه مردان شیطان صفت مصون ومحفوظ نگه می دارد.
حجاب خون بهای شهیدان
ارزشمندی حیا و عفاف جنسی در زندگی دختران و زنان
نویسنده لیلا | تاریخ : جمعه 6 آذر 1394

 نوع روابط مثبت و منفی و ارزش‏هایی که هر فرد در قبال غریزه جنسی باید رعایت کند، در دین اسلام به خوبی ترسیم شده است. تدابیری که برای مهار و کنترل این غریزه از زمان فعالیت جنسی لازم است تا فرد را به سلامت از انحرافات و آسیب‏ها برهاند و او را در مسیر تکامل فردی و اجتماعی هدایت کند، جای بسی تأمل و بررسی دارد. از جمله این تدابیر به «حیای جنسی» و «عفت ورزی» می‏توان اشاره کرد. 

حیا، به معنای احساس شرم و خجالتی است که موجب خودداری از ارتکاب عمل زشت می‏شود و منشأ آن، درک حضور در برابر موجودی گران‏مایه و ارزشمند است. بدین سبب است که حیا با دین ورزی ارتباطی تنگاتنگ و دوطرفه‏ای دارد. در روایت‏های اسلامی تأکید شده است: «الحیاء من الایمان؛ حیا از ایمان است.» و کسی که حیا ندارد در حقیقت دین ندارد. آنچه باعث می‏شود آدمی به این صفت سازنده و مثبت گرایش یابد، ایمان و بهره‏مندی از نیروی تشخیص عقلانی است. ایمان و حیا موجب می‏شود، شخص در ارتباط با جنس مخالف، از آلودگی به گناه مصونیت یابد و اعتبار خود را به عنوان گوهری گران‏بها حفظ کند. خاصه برای زن؛ چرا که مأموریتی که در خلقت به او داده شده، آن است که با پرداختن به زیبایی و لطف و با خودداری و بی‏نیازی ظریفانه، دل خشن مرد را هر چه بیشتر به سوی خویش بکشاند و او را از مجرای احساس قلب خویش، به همراهی بطلبد.

یکی از فلاسفه غربی می‏نویسد:


ضرورت حجاب در اسلام
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 حجاب, گوياى انتخاب يك عقيده است و آدمى, عقيده و مرام را با دو خصيصه (شناخت) و (انتخاب) بر مى گزيند, بدان مى بالد و براساس آن زندگى مى كند و تمامى رفتارهاى خود را براساس آن شكل مى دهد. هرچه شناخت و اختيار انسان, عميق تر شود, عقيده و مرام او نيز پايدارتر است. حجاب نيز اين چنين است; يعنى محصول شناخت و بينش هايى است كه (زن) از هستى, انسان, روابط اجتماعى و چگونگى تكامل و رشد صحيح خود دارد. او بدين باور رسيده است كه با پوشش دادن به خود, سير معنوى جامعه را سرعت مى بخشد و مانعى بر سر راه به وجود نمى آورد, چرا كه هركس ـ چه زن و چه مرد ـ جاذبه هاى ثروت, شهرت, مقام و يا بدن را به چشم ديگران آورد, رهزنى كرده و آدميان را از مسير رشد و فلاح باز داشته است. مشغول داشتن انسان ها به جاذبه ها و به نمايش گذاشتن آن ها, چشم و دل انسان هاى كم ظرفيت را كور مى كند و از نور معرفت محروم مى دارد; از همين رو است كه (حجاب) و (پوشش) واجب شده است.
اين چنين پوشش, براى سيه دلانى كه به (فلاح) و (رستگارى) نمى انديشند و در صدد تاراج سرمايه و جاذبه ها هستند, هميشه مانع بزرگى بوده است, از اين رو در طول تاريخ همواره در صدد كشف حجاب از زنان بوده اند. استعمارگران كه چادر و حجاب كامل را دژى آهنين بر سر راه اهداف شوم و پليد خود مى ديدند, كوشيدند تا آن را از بين ببرند. در ايران اين كار به دست رضاخان صورت گرفت, به طورى كه با رواج تجددطلبى و گرايش به مظاهر غربى در كشور, بازار غرب زدگى رونق يافت و حتى هم زمان در مصر, تونس و اندونزى نيز آغاز شد.
در زمانى كه رژيم شاه سخت مى كوشيد تا فرهنگ برهنگى و بى بندوبارى و بى حجابى را ترويج كند, استاد شهيد مطهرى همواره تلاش مى كرد تا با اين منكر مبارزه كند. او معتقد بود چون دانشكده الهيات مكانى محترم و مقدس است, خانم هاى دانشجو بايد حجاب اسلامى را رعايت كنند.

برچسب‌ها: حجاب, ضروریت,

حرمتی از جنس حجاب
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 حرمتی از جنس حجاب , حریم آسمانی وقتی از حجاب میگیم پوششی کامل از یک زن کامل به ذهن میاد وقتی حرمت هارو میشماریم وبه حجاب میرسیم واجبار رعایتش اونوقته که میزان احترام به حرمت خدا سنجیده میشه همیشه شکر گذار اینم که یک زنم یک زن با یک مسولیت بزرگتر واضافی تر تا به خدا ثابت کنم که توانایی انجام این حرمتو دارم وقتی احکام رو میخونیم حرمت هارو میسنجیم حرمت حجاب خیلی خاصه همه میتونن دروغ نگن همه میتونن صادق باشن همه میتونن ادم درستی باشن که تو احکام گفته اما فقط کشی میتونه خاص بودن حجاب رو درک کنه که حریم انسانیت رو درک کنه این حرمت مختص یک زن کامله یک روح کامل

منبع:حجاب وعفاف
برچسب‌ها: حجاب,

حجاب باید زیبا باشد
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 می‌گویند پیغمبر حتی روی سفرایی که پیش‌شان می‌آمدند هم حساس بودند و می‌گفتند سعی کنید سفیران خوش‌رو و خوش‌چهره بفرستید. برای اینکه ظاهر آدم‌ها، طرز پوشش‌شان روی طرف مقابل تأثیر می‌گذارد. از جنبهٔ تبلیغ اسلامی‌اش که بگذریم، خوب پوشیدن احساس خوبی در طرف مقابل ایجاد می‌کند.


خب تا اینجا همه موافق زیبایی هستند. از اینجا به بعد که بحث می‌رسد به زیبایی در پوشش خانم‌ها، آدم‌ها چند دسته می‌شوند. اینجاست که مخالفین زیبایی در حجاب، از ممنوعیت جذاب بودن پوشش برای زنان در اسلام می‌گوید و آن را نهی می‌کنند.

 

دور هم نشسته‌ایم و گپ می‌زنیم. ما می‌گوییم «حجاب باید زیبا باشد»، بعضی‌های دیگر می‌گویند زیبایی در حجاب معنا ندارد، حجاب آمده برای پوشاندن زیبایی. می‌گویند زیبایی، جذابیت می‌آورد و حجاب نباید جذاب باشد.

برچسب‌ها: حجاب, زیبا,

چرا ساپورت مد شد؟بعد از ساپورت نوبت چیه ؟!
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 این روزها که چشم های برخی از زنان و دخترکان جامعه ما به جای افقی دورتر به نام حفظ شئونات اخلاقی و به تبع آن عاقبت به خیری خود و دیگران، به افقی نزدیکتر، یعنی تنوع طلبی همراه با هوس و خواهش های نفسانی افتاده است، انگار حرف های شهید مطهری در ذهن تداعی می شود که در کتاب"توحید" به رشته تحریر در آمده است:

"یکی از اشتباهات بزرگ همین است که بعضی خیال می کنندکه انسان طبعا طالب تنوع است و اصلا تنوع را و اینکه از نوعی به نوع دیگر، لذت ها و محبوب هایش را عوض کند، دوست دارد، و خود تنوع مطلوب است؛ در صورتی که این طور نیست و اینکه تنوع مطلوب است؛ به این علت است که هیچ مطلوبی قدرت ندارد مطلوبیت خود را برای همیشه حفظ کند و جهتش این است که آن مطلوبْ مطلوب مجازی بشر است و مطلوب حقیقی و واقعی نیست. اگر شیئی مطلوب واقعی و حقیقی باشد، انسان از او سرد نمی شود و اگر از او سرد نشد، طالب تنوع نیست."(توحید صفحه ۵۱)

شاید جملات این شهید عزیز کمی سنگین باشد، اما چکیده این چند خط به ما می فهماند که تنوع طلبی اصولا از اینجاشروع می شود که انسان به نهایت خواسته خود نرسیده است و هر لحظه احساس می کند باید به چیز جدیدتری رو بیاورد.

انسان که تابع مد و تنوع طلبی شد هیچ گاه به سکون و یک نوع بودن راضی نیست، با هر موجی رنگ عوض می کند و تغییر می کند. این از آن جهت است که به مطلوب حقیقی خود نرسیده است و این مطلوب را در همه چیز جستجو می کند. این موضوع فقط در مورد حجاب صدق نمی کند، اصولاً سبک و شیوه زندگی را در مجموع زیر پوشش خود می گیرد.

پس در یک نتیجه گیری ساده به این نتیجه می رسیم که زنان و دختران ما نیز مانند همه نوع بشر به دنبال ایده آل و مطلوب واقعی هستند، اما در رجوع به منبعی که می تواند آنها را به این مطلوب برساند دچار اشتباه شده اند. آنها در رسیدن به مطلوب واقعی، خدا را مد نظر نداشته اند، این ادعا وقتی ثابت می شود که حرکات آنها را در قالب دین تحلیل کنیم. با رفتن به این راه اشتباه است که چیزهایی مانند ساپورت و … می شود نیاز و مطلوب آنها و اتفاقاً این را در مسیر به روز بودن، حق خود نیز می دانند.


عرفه، روز تکمیل حجاب و دعای برای باحجاب تر شدن
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 باز هم روز عرفه آمد.

آیا ما از پارسال تا به حال حجابمان را بهتر کرده ایم؟
آیا پوششمان مورد رضای حضرت حق تعالی قرار گرفته است؟
آیا تا به حال دقت کرده اید که چرا دعاهایمان اثرش کم است؟
مگر ما نماز و روزه و ... را انجام نمی دهیم پس چرا اینگونه است؟

شاید جواب این سوال برای بعضیها با عوض کردن نوع پوششان حل شود.
اگر ما جای خدا باشیم چگونه می توانیم کسی که حرف ما را گوش نمی دهد و پوششی مغایر با آن چیزی که فرامین ماست، انجام می دهد، آیا دعایش را می توانیم بپذیریم؟

آیا آن بنده دیگر قابل اعتماد است؟
آیا کسی که جزئی از دستورات الهی را گوش نمی دهد، لیاقت جواب دادن دارد؟

اگر قرار است عرفه امسال را هم مثل سال گذشته با پوششی نامناسب به درگاه الهی برویم، نه تنها دل خدا را شاد نکرده ایم، بلکه باعث نارضایتی او از خود شده ایم.
البته رحمانیت خدا در عقل ما نمی گنجد و نمی توان گفت که خداوند تبارک و تعالی جواب سائل و بنده خود را نمی دهد ولی اینقدر را می دانم که رسم بنده نوازی اینگونه نیست.

عرفه روز شناخت خود و خدای خود است.
خوشا به حال آنانی که رسم بندگی را به جا آورده و شناختشان را تکمیل کرده اند.

و چه زیبا امام حسین (علیه السلام) فرمود: «و لولا رحمتک لکنت من الهالکین و انت مقیل عثرتی...» (اگر رحمتت شامل حالم نگردد، مسلّم از اهل هلاکت خواهم بود و تویی که از لغزش برمی گردانی ) (1)

خدا کند که در این روز عزیز، پوشش و حجابمان آنگونه باشد که مورد رضای خداوند تبارک و تعالی قرار گیرد و رحمتش شامل حال ما شود تا جزء هلاک شوندگان نباشیم.

روز عرفه دعا برای گروه حجاب و عفاف یادتان نرود.

 

پی نوشت :

1- فرازی از دعای امام حسین (علیه السلام) در روز عرفه

برچسب‌ها: حجاب, عرفه,

حجاب از منظر فطرت و عقل و شرع
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 

خواهـــــرم

سر دفتر صفحات قلبت را

به ایمان وتسلیم وحیا زرین نما

تا گلبرگ وجودت در کاسبرگ زیبای حجاب به وقار وعفت شکفته شود،

آنگاه آن شود کهخـــــــــدا خواهد

دشمنان ما خوب فهمیدند که حفظ حجاب و پوشش اسلامی برای زنان و دختران این کشور، 

برچسب‌ها: حجاب,

فلسفه عفت ورزی زنان چیست؟
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 حجاب یک بحث معنوی و جزئی از ارزش های اسلام است که باید بیشتر قدر آن را دانست.هدف احکام دین برای جوانان امروز ما روشن نیست، افزود: در خیلی از موارد علما و روحانیون ما برای موضوعات استدلال می کنند اما چرای آن مطرح نمی شود و اگر جوانان ما آگاه باشند و بدانند احکام نورانی اسلام فلسفه حکمت برای ارتقای زندگی دارد رغبت بیشتری پیدا خواهند کرد.حجاب یک مصونیت است نه یک محدودیت،  محدودیت هایی که در دین وجود دارد برای مصونیت است تا روح و روان جسم مان سالم بماند.

غربی ها و اروپایی ها از طریق علم به احکام نورانی اسلام رسیده اند
 طی بررسی های انجام شده نشان داده می شود که خود غربی ها و اروپایی ها از طریق علم به احکام نورانی اسلام رسیده اند.حجاب و حیا در فطرت همه انسان ها وجود دارد و اصل حجاب در همه دنیا است.زن با وجود حجاب رویایی تر می شود، امروز زنان و دختران محجبه ما نباید دست از حجاب خود بردارند و باید در جامعه طوری رفتار کنند که مشوق دیگر بانوان جامعه شوند.

 زنان و مردان جامعه باید در نگاه خود حیا داشته باشند 
 زنان و مردان جامعه باید در نگاه خود حیا داشته باشند چراکه 80 درصد انحرافات به این موضوع وابسته است.یکی از آفت های بزرگ  در اجتماع ماخودنمایی بانوان است باتوجه به اینکه بیماردلانی در سطح جامعه ما هستند که باعث آلودگی می شوند  باید بانوان توجه داشته باشند تا خود را در معرض خودنمایی نگذارند و دچار آسیب نشوند.

برچسب‌ها: حجاب, فلسفه,

چادر بهترين نوع حجاب ايراني و نشانه ملي ماست/ آن‌ها با چادر و حجاب صحيح و متقن شما از همه چيز بيشتر
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 حجابِ برتر كه شما اشاره كرديد -كه مراد همين چادر ايرانىِ خود ماست - حقيقتاً حجاب برتر است؛ هيچ ترديدى در اين نبايد داشت. البته من هيچ وقت نگفتم كه چادر را در جايى اجبارى كنند؛ اما هميشه گفته‌ام كه چادر يك حجاب ايرانى است و زن ايرانى اين را انتخاب كرده و خوب حجابى هم هست و مى‌تواند كاملاً حفاظ و حجاب داشته باشد.

روز گذشته روزنامه ايران با انتشار ويژه‌نامه‌اي بحث عفاف و حجاب و گشت ارشاد و چادر را مورد بي احترامي و بعضا تمسخر قرار داد.

به گزارش رجانيوز، اين ويژه‌نامه با رويكرد كاملاً تقليل‌گرايانه در موضوع حجاب منتشر شده و در يكي از بخش‌هاي آن در گفت‌وگو با مهدي كلهر به چادر مشكي كه پوشش زنان محجبه ايراني است، توهين بي‌سابقه‌اي كرده است.

در عين حال، به‌منظور بررسي حجاب برتر؛ چادر در كلام رهبر معظم انقلاب، بخش‌هايي از بيانات ايشان بازنشر داده مي‌شود:

مردم ما چادر را انتخاب كرده‏اند. البته ما هيچ وقت نگفتيم كه «حتماً چادر باشد، و غيرچادر نباشد.» گفتيم كه «چادر بهتر از حجاب‌هاى ديگر است.» ولى زنان ما مى‏خواهند حجاب خودشان را حفظ كنند. چادر را هم دوست دارند. چادر، لباس ملى ماست. چادر، پيش از آن‏كه يك حجاب اسلامى باشد، يك حجاب ايرانى است. مال مردم ما و لباس ملى ماست.
۲۰/۷/۱۳۷۳
بيانات مقام معظم رهبرى در ديدار گروهى از خواهران پرستار، به مناسبت «ولادت حضرت زينب»(س)


درباره همه چیز سفیدنمایی، درباره حجاب خانمها سیاه نمایی
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

 در این میان دادن آمار موهوم و فاقد اساس علمی از تعداد و سن و سال زنان خیابانی، ارتباط اكثر دختران دبیرستانی با دوست پسر، روابط نامشروع در دانشگاهها و.. در برخی رسانه ها به یك مسابقه تبدیل شده. این در شرایطی است كه سیاه نمایی در این حوزه، علاوه بر آنكه صلاحیت فرهنگی نظام در طول 32 سال انقلاب در حوزه فرهنگی را مخدوش می كند، زمینه را برای سوء استفاده اپوزیسیون فراهم می كند؛ به نحوی كه چندی پیش فرح، همسر شاه مخلوع..

آينده: دوگانگی عملكرد رسانه های رسمی كشور و شخصیتهای سیاسی اصولگرا در حوزه حجاب با سایر مسایل، موجب بروز تناقض در افكار عمومی گردیده است.
 
در شرایط فعلی كشور، هر رسانه ای كه حتی اقدام به انتشار آمار رسمی در حوزه اقتصاد مانند گرانی، واردات بی رویه و یا بیكاری نماید، متهم به سیاه نمایی شده، گاه تذكر از نهادهای نظارتی دریافت می كند، یا حتی در حوزه هایی چون حوادث و مسایل اجتماعی نظیر خشونت و اعتیاد نیز انعكاس واقعیات رسمی و مسلم، سیاه نمایی تلقی می شود،
برچسب‌ها: همه چیز, حجاب,

کدنویسی و گرافیک : شهدای کازرون
Web Template By : 1100Shahid.ir