حجاب سنگری است محکم که زن را از نگاه مردان شیطان صفت مصون ومحفوظ نگه می دارد.
حجاب خون بهای شهیدان
فلسفه عفت ورزی زنان چیست؟
نویسنده لیلا | تاریخ : پنج شنبه 5 آذر 1394

  داشتن حجاب فقط به پوشیدن لباس نیست

 داشتن حجاب فقط به پوشیدن لباس نیست بلکه باید در پوشیدن آن توجه بیشتری صورت گیرد. با توجه به بررسی های انجام شده عدم پوشش حجاب در جامعه یکی از علل جدی است که باعث تخریب خانواده شده است. علم پزشکی ثابت کرده است که برهنگی در بانوان باعث به هم ریختن زیبایی آنان می شود.
اگر در گذشته آمار طلاق کمتر بوده به دلیل آن است که ما در سطح جامعه خود شاهد بی حجابی نبوده ایم.مردم جامعه ما باید بدانند که اگر بانوانی در اجتماع حجاب را رعایت نکرده است دلیل بر بی عفتی وی نخواهد بود.

مهمترین عامل بدبختی های جامعه دور شدن از دین اسلام
 باید همه ما در زمینه امر به معروف ونهی ازمنکر بیشتر تلاش کنیم چرا که مهمترین عامل بدبختی های جامعه دور شدن از دین اسلام است.دشمنان ایران اسلامی همه تلاش خود را به کار گرفته اند تا دین ما را نابود کنند که باید همه ما همت کنیم تا خانواده ها اصلاح شوند چرا که خانواده مهمترین نهال اجتماعی است.

پدران از محبت خود نسبت به دخترانشان غافل نشوند  امروز پدران ما نباید از محبت خود نسبت به دخترانشان غافل شوند چرا که نپرداختن به این موضوع باعث از دست رفتن خانواده می شود. وجود شبکه های ماهواره ای باعث می شود تا بنیان خانواده های ما از هم پاشیده شود و انحرافات اخلاقی به وجود خواهد آورد.

در آیات و روایات که می نگریم می بینیم که به عفت ورزی زنان اهتمام ویژه ای شده است. در بستر جامعه هم در می یابیم که زنان در باب عفت ورزی و حیاء به شدت حساسیت نشان می دهند و جامعه هم همین را مطالبه می کند.

سوال این است که چرا؟ براستی چرا تا این اندازه به عفت زنان تاکید شده؟ فلسفه عفت ورزی زنان چیست؟

 

در پاسخ باید گفت که: زنان از دیر زمان به خوبی دریافته اند که در جامعه پا به پای مردان - دست کم تا این لحظه- نمی توانند در عرصه های مختلف حاضر شوند. نوع فیزیولوژی و جسم و توان زنان و ... با زنان اجازه این هم قدی را نمی دهد و از سویی دیگر زن می خواهد تا پا به پای مرد و در عرض او دیده شده و دارای موقعیت باشد؛ لذا دست به کار دیگری می زند. آنگونه که استاد مطهری بیان می کند زن با گونه ای الهام در یافته که نمی تواند چون مرد باشد، از سویی در یافته بالفطره که مرد خواهان، و جنس زن خواستنی است. مرد طالب و زن مطلوب است؛ لذا با حفظ این موقعیت و استفاده از این وضعیت با عفت ورزی و حیاء آتش را در مرد افروخته و خود را خواستنی تر می سازد. [۱]

 

به تعبیر ملای رومی حجاب بین زن و مرد چون دیگی که آب درون آن به غلیان و جوشش می آید مرد هم با در بین بودن حجاب، چون آب در برابر آتش زن به جوش و غلیان در می آید.

 

در باب سازگاری:

 

در باب سازگاری در زندگی زناشویی هم عفت زن و نیز مرد، نقش مهمی در سازگاری خانواده دارد. زنی که بیرون از خانه حیاء ورزید و مردی که بیرون از خانه عفت داشت نسبت به زوج خود عطش مضاعفی دارد که باعث نوعی سازگاری و نیز نزدیکی می شود.
البته حیاء زن باید بیرون از خانواده و برای اجنبی باشد تا حیاء عاقلانه باشد آنگونه که در روایات آمده است و در خانه در اختیار مرد چراکه حیاء زن برای مردش حیای حُمق و جاهلانه است.

 

مرد بیرون خانه هر چه با عفت تر درون خانه تشنه تر و در نتیجه مشتاق تر به همسر و سازگاری بیشتر و زن نیز هر چه بیرون با حیاتر درون خانه علاقمندی بیشتر به مردش و سازگاری بیشتر.

 

---------------------------------------

 

پی نوشت:

 

[۱] نقل مضمون از نظام حقوق زن در اسلام ص۱۵


 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب‌ها: حجاب, فلسفه,

کدنویسی و گرافیک : شهدای کازرون
Web Template By : 1100Shahid.ir